Asian aabenraa hamborg lufthavn parkering pris

Pris: 18 Euro. Der er puslerum i selve lufthavnen, men ønsker I at pusle jeres barn, inden I skal ombord på flyet, kan det være en smule svært at finde disse puslerum, hvorfor det kan være smart at medbringe eget pusleunderlag og plastikposer. Ekstra komfortabelt er det at parkere i Hamborg Airport i kategorien premium. I kan booke Radisson Blu her. 800 meter fra lufthavnen. Forhåndsbestilling af parkeringsplads, du kan forhåndsbooke parkeringsbillet via linket her. Der er en masse penge at spare ved at booke sin parkeringsplads via ét af de parkeringshuse, der er omkring Hamborg Lufthavn. Der kan ofte være gode besparelser i at flyve fra Hamburg specielt hvis I bor i Jylland!

Asian aabenraa hamborg lufthavn parkering pris - Flughafen Hamburg

Vi har forgæves forsøgt at finde parkering i Hamburg, da vi en uge før afrejse opdagede, at vi havde glemt at booke parkering. Det topmoderne parkeringshus er overvåget døgnet rundt, så det giver den størst mulige sikkerhed.  Parkeringshusets adresse står på det materiale, som I har modtaget fra dem. Det koster naturligvis en smule ekstra, men vi kender os selv så godt, at vi bare ved, at vi vil hurtigt hjem, når vi lander, og derfor ikke rigtig har lyst til at bruge tid på transport i shuttlebus ud til et parkeringsanlæg. Book her: Park-fly24's hjemmeside (på tysk - åbner i ny fane) RuS Parking De har været parkeringsudbyder siden 2008 og tilbyder booking på engelsk eller tysk.

Asian aabenraa hamborg lufthavn parkering pris - Priser

Inden der bliver bestilt parkeringsplads, er der noget vigtig information vi gerne vil gøre opmærksom på:. Der findes flere måder I kan parkere på også i forskellige prisklasser: Parkering ved Hamburg Lufthavn, for at skabe et bedre overblik, har vi her lavet en lille guide i forhold til de I har: Booking af parkering direkte ved Hamburg Lufthavn. En shuttlebus kører dig på kun tre minutter til terminalen, og du bliver også kørt tilbage dertil igen. Ønsker I en mere detaljeret beskrivelse, kan I i det nedenstående læse vores udførlige guide i forhold til de forskellige parkerings- eller overnatningsmuligheder.

Om asian aabenraa hamborg lufthavn parkering pris

Se alle indlæg af asian aabenraa hamborg lufthavn parkering pris →

En kommentar til “Asian aabenraa hamborg lufthavn parkering pris”

  1. Gratis parkering for henter/bringer. Hvis du ankommer i. HH-HH 505E så kan.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *